Sfakia Sky Marathon 2024

    SVG Image Σφακιά, Κρήτη
    SVG Image

    .

    Sfakia Vertical Run 2024

    SVG Image Σφακιά, Κρήτη
    SVG Image

    Το 8ο Sfakia Vertical Run είναι ένας αγώνας έκρηξης, δύναμης και αντοχής καθώς μέσα σε μόνο 4,5 χιλιόμετρα κερδίζει 690 μέτρα θετικής υψομετρικής. Η εκκίνηση ξεκινά μέσα από το ferry boat με το άνοιγμα του καταπέλτη!Η συγκέντρωση των αθλητών θα γίνει την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022, στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμάνι στις 08:30 το πρωί, απ’ όπου θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους από τη γραμματεία του αγώνα μέχρι τις 10:00.

    Mylopotamos Run

    SVG Image Mυλοπόταμος, Κρήτη
    SVG Image

    Το Mylopotamos Run 2024 υπόσχεται μια εκπληκτική ημέρα για τους λάτρεις του τρεξίματος. Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές διαδρομές, προσφέροντας κάτι για όλους. Οι αθλητές θα τρέξουν μέσα σε μια εκπληκτική φυσική και πολιτιστική σκηνή, καθώς ο τερματισμός έχει προγραμματιστεί στο Ανοιχτό θέατρο Περάματος Μυλοποτάμου. Αναμένεται να είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, συνδυάζοντας αθλητισμό, φύση και πολιτισμό.

    test

    SVG Image Αγρίνιο
    SVG Image

    Είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις τα όρια σου και να αντιμετωπίσεις την πρόκληση;Με προφίλ υψομέτρου 355 μέτρων για τον αγώνα των 12,5 χιλιομέτρων και μια επίπεδη, ασφάλτινη διαδρομή για τον αγώνα των 5,8 χιλιομέτρων, θα μπορείς να δοκιμάσεις την αντοχή και την ταχύτητά σου με διάφορους τρόπους.Μαζί παρέα θα γιορτάσουμε τον πολιούχο Άγιο Χριστόφορο και θα συναντηθούμε στη γραμμή τερματισμού.