27 Σεπτεμβρίου, 2024 anna

7ος Ξενοδάμειος Δρόμος Αντίκυρας

Τρέξε στην Αντίκυρα! Γίνε μέρος μιας μοναδικής εμπειρίας στις 6 Οκτωβρίου 2024

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, η πανέμορφη Αντίκυρα Βοιωτίας γίνεται το επίκεντρο του αθλητικού πνεύματος με τον μεγάλο αγώνα δρόμου που υπόσχεται να φέρει κοντά μικρούς και μεγάλους. Με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Ελάν, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο Αντίκυρας, η ημέρα θα γεμίσει ενθουσιασμό και θετική ενέργεια!

Αναδεικνύοντας την αξία της άσκησης και τη χαρά της συμμετοχής, οι διοργανωτές προσκαλούν όλους, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, να φορέσουν τα αθλητικά τους και να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής του τρεξίματος. Από τον ημιμαραθώνιο μέχρι τις μικρότερες διαδρομές των 5 χιλιομέτρων και των 1200 μέτρων για μαθητές και περιπατητές, όλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να νιώσουν την ικανοποίηση του τερματισμού.

Οι διαδρομές που ακολουθούν την παράκτια γραμμή από την Αντίκυρα έως τον Άγιο Νικόλαο Παραλίας Διστόμου, μέσω των περιοχών Άσπρα Σπίτια και Άγιο Ισίδωρο, προσφέρουν μια από τις πιο μαγευτικές εμπειρίες τρεξίματος. Μια ασφάλτινη διαδρομή που συνδυάζει το πανέμορφο φυσικό τοπίο με την παραθαλάσσια αύρα, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση και τη θάλασσα, ενώ παράλληλα δοκιμάζουν τις αντοχές τους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να τρέξετε σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, σε έναν αγώνα που υπόσχεται να μείνει αξέχαστος!

Για εγγραφές, πατήστε εδώ