25 Σεπτεμβρίου, 2024 anna

3o Sterea Run – Lamia Night & Run 2024

3o Sterea Run – Lamia Night & Run® 2024: Ένας Νυχτερινός Αγώνας που Ενώνει τη Λαμία και την Αγάπη για το Τρέξιμο

Η Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 10ο Νυχτερινό Αγώνα της Λαμίας. Η φετινή διοργάνωση, με τη διοργανωτική συμβολή της Golden Run, φέρει τον τίτλο «3o Sterea Run – Lamia Night & Run® 2024» και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία τρεξίματος μέσα από τους φωτισμένους δρόμους της πόλης, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει το αθλητικό πνεύμα με τον πολιτιστικό πλούτο της ιστορικής Λαμίας. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, με κατάλληλη σήμανση και φωτισμό για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία, ακόμη και τις βραδινές ώρες.

Κατηγορίες Αγώνων:

  • Αγώνας 10.000 μέτρων– Μια πρόκληση για τους πιο προπονημένους δρομείς.

  • Αγώνας 5.000 μέτρων – Ιδανικός για όσους επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία τρεξίματος σε έναν πιο βατό ρυθμό.

  • Αγώνας 500 μέτρων για άτομα/παιδιά με αναπηρία – Μια συμβολική διαδρομή που υποστηρίζει την ένταξη και τη συμμετοχικότητα όλων.

Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία, το εμβληματικό κέντρο της πόλης, που θα γεμίσει ζωή και ενέργεια από τους συμμετέχοντες.

Το τρέξιμο δεν είναι απλώς μια αθλητική δραστηριότητα, είναι τρόπος ζωής. Το Sterea Run – Lamia Night & Run® 2024 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας μεγάλης κοινότητας που γιορτάζει την υγεία, την ευεξία και την αλληλεγγύη. Ο αγώνας αυτός ενισχύει τη σημασία της άθλησης για τη σωματική και ψυχική υγεία, προωθώντας έναν πιο ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής για όλες τις ηλικίες.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024– Βάλτε τα αθλητικά σας παπούτσια και ελάτε να τρέξουμε μαζί για έναν καλύτερο εαυτό, σε μια πόλη γεμάτη ιστορία και φως!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, πατήστε εδώ!