6 Σεπτεμβρίου, 2024 anna

1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δράμας

Τρέξτε μαζί μας στη Δράμα! 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δράμας – Μια Νέα Διοργάνωση που Θα Σας Εμπνεύσει!

Ο Δήμος Δράμας και το Πνευματικό Κέντρο “Αιμίλιος Θεοχάρης Καλαϊτζίδης”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Δράμας και τη B+B Sports Marketing, ανακοινώνουν με ενθουσιασμό τη διοργάνωση του 1ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Δράμας! Το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024, η πόλη της Δράμας θα μετατραπεί σε ένα ζωντανό σκηνικό δράσης, φιλοξενώντας ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός που υπόσχεται να εμπνεύσει δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου.

Η Πρόκληση σας Περιμένει: Γιατί να Συμμετάσχετε;

Είτε είστε ένας έμπειρος μαραθωνοδρόμος είτε απλά θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε μια όμορφη βραδινή διαδρομή, ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δράμας είναι η ιδανική ευκαιρία να συνδυάσετε τη φυσική άσκηση με την απόλαυση της νυχτερινής ατμόσφαιρας της πόλης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, τρέχοντας στους δρόμους της Δράμας με αφετηρία και τερματισμό το Άγαλμα Νίκης στην Περιοχή Ανάπλασης.

Διαδρομές για Όλους και όλες

Η διοργάνωση περιλαμβάνει:

  • Drama Night Half Marathon (21,1 χλμ) – Για όσους επιθυμούν να ξεπεράσουν τα όριά τους σε μια πλήρη ημιμαραθώνια διαδρομή.

  • City Gold Run (10 χλμ) – Ένας δρόμος υγείας και δυναμικού βαδίσματος για δρομείς κάθε επιπέδου.

  • City Family Fun Run (3 χλμ) – Μια ιδανική διαδρομή για οικογένειες, παρέες και όσους/ες επιθυμούν να απολαύσουν έναν διασκεδαστικό και υγιή περίπατο.

Δηλώστε Συμμετοχή Σήμερα!

Εγγραφείτε τώρα εδώ και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στον 1ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Δράμας!