20 Αυγούστου, 2024 anna

Koufalia Hill Run

«Τρέχοντας η ζωή γίνεται πιο συναρπαστική. Αρκεί να έχεις συνεχώς τα μάτια για να την αντικρίσεις» – Ιορδανίδου Δήμητρα

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων και η Οργανωτική Επιτροπή του Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου, με την υποστήριξη τοπικών και αθλητικών φορέων, σας προσκαλούν με χαρά το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, σε μια γιορτή αθλητισμού και χαράς στους παρακάτω αγώνες και εκδηλώσεις:

Αγώνες:

  • Αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων

  • Αγώνας δρόμου 6 χιλιομέτρων

  • Παιδικός αγώνας γονέα-παιδιού

Με στόχο την ανάδειξη της αγάπης για τον αθλητισμό, την παρακίνηση των νέων να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες και την επαφή των συμπολιτών μας με το όμορφο περιβάλλον των Κουφαλίων, συνεχίζουμε το όραμα της Δήμητρας Ιορδανίδου. Η Δήμητρα ήταν η έμπνευση πίσω από αυτή την υπέροχη διοργάνωση, γεμάτη πάθος και αφοσίωση στον αθλητισμό.

Λίγα λόγια για το πως ξεκίνησε:

Η διοργάνωση Koufalia Hill Run ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018, από μια πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων και φίλων του τόπου που αγαπούν τον αθλητισμό. Ο πρώτος αγώνας στο Λόφο των Κουφαλίων περιλάμβανε ένα τρέξιμο 3 χιλιομέτρων με φυσικά εμπόδια και ένα αθλητικό παιχνίδι 2 χιλιομέτρων για παιδιά με γονείς.

Η αρχική επιτυχία με τη συμμετοχή 70 ατόμων μας έδωσε την ώθηση να συνεχίσουμε. Το 2019, με μεγαλύτερο ζήλο και ενθουσιασμό, η διοργάνωση επεκτάθηκε. Το 2ο Koufalia Hill Run περιλάμβανε έναν αγώνα 6 χιλιομέτρων χωρίς εμπόδια και εμπλουτισμένο αθλητικό παιχνίδι για παιδιά με γονείς, προσελκύοντας 180 συμμετοχές και πολλή χαρά.

Οι προσπάθειές μας υποστηρίχθηκαν από χορηγούς, τοπικούς φορείς, σώματα ασφαλείας και υγείας κάνοντας την διοργάνωση αυτό που είναι σήμερα.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του αθλητισμού, σας καλούμε να γίνετε μέρος αυτής της όμορφης γιορτής, να τρέξετε, να γελάσετε και να ζήσετε μαζί μας τη μαγεία του Koufalia Hill Run – Δήμητρα Ιορδανίδου.

Για εγγραφές, πατήστε εδώ.